Thaise Massage

Door de combinatie van rustige bewegingen, acupressuur, begeleide strek oefeningen, massage en reflexologie worden de energiebanen in uw lichaam gestimuleerd. Bij deze stevige massage worden handpalm-, duim- en elleboogtechnieken ingezet. Deze massage heeft een positieve invloed op vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding.

Ontspannings Massage

Hierbij worden de beste Thaise essentiële oliën gecombineerd met een zachte therapeutische massage. U kiest voor de aromatherapie als u tot rust wilt komen en wilt ontspannen. Deze behandeling helpt om het immuunsysteem te versterken en helpt daarnaast wanneer u slaapproblemen, hoofdpijn of een slechte bloedcirculatie hebt. Ontspanningsmassage wordt ook wel anti-stressmassage genoemd.

Hoofd Schouder Nek Rug Massage

Deze verkwikkende behandeling concentreert zich op de spanningspunten bij uitstek van de nek, schouders en rug en is een geweldige manier om te ontspannen, om alle opgebouwde stress kwijt te raken, de spieren los te maken en de pijn te verminderen. U kunt kiezen voor een behandeling met of zonder olie.

Hot Stone Massage

Hot stone massage is een eeuwenoude massagetechniek waarvoor platte gladde lavastenen worden gebruikt die verwarmd worden tot ongeveer 45 graden. De warme stenen worden op specifieke punten van het lichaam geplaatst. Deze punten reguleren de energiestromen in het lichaam en met behulp van de massage met de warme stenen wordt de balans tussen lichaam en geest weer hersteld. Naast ontspanning zorgt een hot stone massage ook voor de afvoer van gifstoffen en verlichting van verschillende lichamelijke klachten.

Kruidenstempel Massage

Een ontspannende massage met dieptewerking. Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van kruidenstempels. Deze massage bevorderd de bloedsomloop. Behalve een ontgiftende massage is kruidenstempel massage ook een zeer ontspannende massage door de warmte van de stempels en de geuren van de kruiden.